Unde va mai apărea chipul Patriarhului

Sub sloganul „Preafericirea are chipul tău!”, BOR a declanșat o campanie de imagine cu scopul strângerii a cât mai mulți bani, care îl aduce în prim-plan pe Patriarhul Daniel.

Primul pas a fost clopotul de 25 de tone al Catedralei Mânuirii Neamului, pe care deja se regăsește chipul Mult Prea Fericitului, în curând urmând ca acesta să apară în cele mai neașteptate ipostaze:

bancomat-1349947954Pe ecranele tuturor bancomatelor, pentru a ne reaminti de fiecare dată că o parte din banii noștri merg direct către construirea măreței biserici.

prezervative

Pe ambalajele prezervativelor, pentru a ne preveni că prin folosirea acestor dispozitive ale Diavolului vom risipi o viață și, mult mai grav, vom priva un preot de taxa pe botez.

carteasfanta

Pe cărțile de joc, cu scopul de a ne face să conștientizăm că dacă am câștigat bani la un joc de noroc, am fost ajutați de cel de sus și suntem datori să direcționăm o parte din sumă către cei care se roagă pentru noi.

ambulanta1Pe ambulanțe, pentru a ne face să înțelegem că banii nu trebuie să ajungă în spitale. Dacă am fost implicați într-un accident înseamnă că am păcătuit cândva și oricum, din acel moment doar Dumnezeu ne mai poate ajuta.

mona.jpgPentru a fi targetați și cei mai săraci, s-a decis ca această campanie să se concentreze și pe imprimarea chipului pe sticlele de spirt, mesajul secret fiind acela că credința trece prin stomac.

Însă BOR nu se oprește aici.

cerulLimita e cerul.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s