După viol, mulți proști se arată!

Nu vreau să spun că oamenii care le plâng de milă și le iau apărarea celor 7 viloatori condamnați sunt proști, dar n-am încotro. Sunt mai mult decât proști și mai mulți decât ne imaginăm noi.

„Aveau viitorul în față…” Da, viitorul lor este pușcăria, iar pedepsele pe care le-au primit sunt mai blânde decât șapte pisici sedate.

Ce e mai scandalos decât faptul că au fost arestați abia acum este că mulți consăteni de-ai lor dau în continuare vina pe săraca fată. Că e curvă, că de ce s-a urcat în mașină, că i-a provocat, etc. Violul tot viol rămâne. Şi dacă violezi o prostituată, tot viol e. Şi dacă fata și-ar fi tras-o din plăcere cu 6 dintre ei, iar următorului i-ar fi zis nu, tot viol era. Doar că nu la puterea a șaptea.

Pe acest principiu putem scuza orice infracțiune. Au spart banca fiindcă i-a ispitit vitrina luminoasă. Au furat mașina, era prea luxoasă. Au omorât un om, de ce s-a urcat la ei în mașină?

Zice gura lumii proaste că și fata ar trebui să stea la pușcărie. Nu vreți s-o acuzăm pe ea că a violat șapte hăndrălăi și să-i dăm 49 de ani de închisoare? Probabil babele din Văleni care le iau apărarea violatorilor ar fi extrem de mulțumite. Şi probabil îi susțin din îngrijorarea că șapte tineri zdraveni sunt încarcerați și n-o să aibă cine împlini tradiția pe care au văzut-o ele în ultimii ani la știri. Să spui că fata violată le-a distrus viețile celor șapte brute, e ca și cum ai spune că evreii i-au distrus viața lui Hitler.

Singura grijă pe care trebuie să ne-o facem în legătură cu cei șapte e că se vor întoarce mult prea repede de la zdup. Nu m-ar mira chiar să-ncerce scurtarea pedepselor prin metode învățate de la politicieni și să se apuce de scris cărți. Hiba e că trebuie să fie lucrări științifice, așa că biblioteca din Văleni (există?) s-ar umple de titluri ca „Tehnici de agresiune sexuală și lipsire de libertate”, „Cum să distrugi viața unei tinere în 7 pași simpli, devenind martir” sau „Rolul violatorului în folclorul vasluian”.

Nu m-ar mira nici ca sătenii care-i iubesc pe arestați să semneze o petiție pentru redenumirea localității Văleni. „Bine ați venit în Violeni! Mândri că suntem violatori!”

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la După viol, mulți proști se arată!

  1. marius zice:

    plm, evreii chiar i-au distrus viata lui Hitler

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s