Lumea culturală e în extaz: Ponta e Richard al III-lea!

Proaspăt întors în țară, premierul Victor Genunchel Ponta face un anunț total neașteptat: sătul de cariera de circar, a hotărât să încerce cu actoria.

Astfel, acesta ne-a informat că este pe ultima sută de metri cu repetițiile și că în scurt timp va avea loc premiera super-producției „Richard Ponta al III-lea”.

Premierul susține că textul spectacolului a fost scris de el însuși, deși gurile rele spun că un anume William Shakespeare ar fi scris același lucru acum câteva sute de ani, singura diferență fiind că prologul nu este în limba turcă.

Trecând peste această controversă, actorul nostru își ia munca în serios, fiind surprins repetându-și sârguincios rolul chiar pe treptele guvernului. Iată ce le-a declarat reporterilor, lăsând puțin deoparte cârjele care fac parte din recuzita spectacolului:

 „Dintotdeauna mi-a plăcut să joc teatru, iar în ultimii ani pot spune că mi-am îmbunătățit considerabil tehnicile actoricești. Mi-am dat seama că secretul unui rol reușit este să minți atât de bine, încât să te crezi chiar și tu din când în când. Am decis să-mi fac debutul cu Richard al 3-lea, întrucât simt că e un personaj care mi se potrivește ca o mănușă, iar la șchiopătat am devenit maestru. Sper să nu sfârșesc ca el! (Râde) Vă mărturisesc că rolurile negative mi se par mult mai ofertante, dar să nu credeți că mă voi opri aici. Sunt în discuții cu Teatrul De Marionete Ion Iliescu, unde le pregătim niște surprize celor mici. Dacă totul merge bine, în curând mă veți putea vedea în spectacolele <<Pinocchio>> și <<Groaznicele pățanii ale lui Mickey Mouse>>”.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s